web counter

31-12-13

Wil jij deze MILF neuken want haar man wilt ze niet meer

zwaniek.jpghallo! hey, Ik ben een levendige joviaal en sociale vrouw van 44 die opzoek is naar een even leuke en innemende man om samen leuke en ondeugende dingen te doen.
We hebben allemaal wel al iets meegemaakt op een zekere leeftijd dus over het verleden gaan we niet teveel uitweiden.. Het enige dat nog relevant is, is dat ik de fiere mama ben van 2 dochters die om de week een week bij mij zijn (co-ouderschap). Voor de rest; what you see is what you get: en persoonlijk vind ik dat best oké ;-) dus wie wil deze MILF neuken?
We zijn ook niet echt meer naief.. een perfecte goeie relatie bestaat niet, dus laten we beginnen met af te spreken voor seks en plezier, wie weet bloeit er ooit wel nog eens iets moois maar hoop daar niet meteen op. 
Zoek vooral een lenig en goed verzorgde man die zich om de week kan vrijmaken, ik kan niemand ontvangen maar kan me wel verplaatsen.. Het lenige is misschien wel nodig, daar ik van plan ben mijn exemplaar van Kamasutra eens grondiger te bekijken en liefst eens wat uit te proberen. Natuurlijk hou ik ook van wat lossere seks en een spelletje nu en dan, hou er best van de strenge lerares te spelen of de gewillige secretaresse, of oudere MILF neuken door jonge student hihi.   kortom alles is mogelijk of toch bespreekbaar.. Mochten er nog vragen zijn of wil je meteen eens afspreken, contacteer me dan snel, gegevens staan vermeld, ha, btw woon in Antwerpen. hoop op leuke reacties, tot gauw. kus!

21-12-13

Jong uitziende milf zoekt jonge mannen om te neuken

blondemilf.jpggoeiedag... mijn profielnaam zegt waarschijnlijk al veel en mijn profielfoto daarbij maakt het af natuurlijk! 
Ik ben 48 jaar, maar dat zou je zo niet zeggen é; vind van mezelf dat ik er nog best goed uitzie. Woon al een tijdje in antwerpen maar kan mijn draai er nog niet echt vinden, mijn sociale leven speelt zich voornamelijk af op internet en hoop dan ook op deze manier nog enkele leuke mannen te leren kennen en uiteindelijk ontmoeten..
Ben wel op een punt in mijn leven gekomen dat ik niet echt meer geloof in de prins op het witte paard of in eeuwige liefde.. de realiteit is dat enkel seks me nog aanspreekt bij een man.. Alle soorten seks, maar toch liefst iets harder (SM) en wat rollenspel zijn mijn favorieten.. natuurlijk mag je altijd je fantasie gebruiken en ik zal mijn best doen om al je wensen te proberen vervullen. Als MILF wil het wel zeggen dat ik dagelijks moet klaarstaan om mijn puber en jong volwassen zoon nog ietswat op te voeden, maar ze hebben me steeds minder nodig en kiezen hun eigen pad in het leven, daardoor heb ik best wel wat vrije tijd die misschien door jou kan opgevuld worden?? Daar ik geen vaste relatie meer zoek, spelen leeftijd en uiterlijk niet zo n grote rol. wil wel een verzorgde man die net als ik nog wat wil genieten van ons lijf en  nog niet te oud is om nieuwe dingen te proberen en zelfs bij te leren..  
Herken je jezelf in de weinige vereisten? stuur me dan vlug een bericht en laten we elkaar ontmoeten

groetjes

17-12-13

Getrouwde moeder wil eens echt vreemdgaan

linda.jpghallo single mannen ( of mannen die net als ik getrouwd zijn maar op zoek zijn naar iets extra) ben een levenslustige, goed verzorgde en goed uitziende getrouwde moeder van 2, rode haren en groene ogen en een lijf dat nog wel wat aankan :-) je begrijpt me wel... na 20jaar huwelijk heb ik het wel gezien en gehad bij mijn man, we hebben nog seks maar het is meer een routine klus, en ik voel me nog te jong en wil nog zoveel uitproberen, maar dat kan ik niet met hem..
Graag had ik eens een uitdaging, een jongere man die er maar geen genoeg van krijgt of een paar vrienden om mee naar een parenclub te gaan.. er is nog zoveel te ontdekken en proberen.. Wie wil me daarbij assisteren?
Als getrouwde moeder heb ik natuurlijk wel een tijdschema, maar kan me wel onder de middag en in het weekend vrij maken... ben jij een geil iemand die in de buurt van Limburg woont en deze mama wel eens een pleziertje wil doen ;-) stuur me een mailtje of sms me, we kunnen eens ergens afspreken en lunchen om elkaar wat beter te leren kennen.. whatever we zien wel, liefst snel kusjes Linda