web counter

30-05-14

Help jonge moeder zoekt jonge man om eens te neuken

jonge moeder

Haha, ja hallo, Ik ben inderdaad een jonge moeder, net een tijdje gescheiden en woon samen met mijn twee oogappeltjes in Borsbeke Oost-Vlaanderen. Ben zelf 33 jaar en mijn kindjes zijn nu 10 en 12 jaar oud.. En waarschijnlijk kijk ik, net zoals elke alleenstaande moeder ook smachtend uit naar de moment om eens een spannend boek te kunnen uitlezen of te kunnen genieten van een goede film met een kaasplank en een glas wijn, maar dat blijf voorlopig dan ook maar bij smachten.. De realiteit is natuurlijk anders, mijn kinderen zijn mijn alles, maar heb wel al eens een weekendje vrij om wat te kunnen fietsen, zwemmen of hardlopen.. Door een goede regeling met de vader van de kinderen, is goed voor de kinderen zorgen het onze enige bindende activiteit.. Maar een jonge moeder wil wel wat meer, ik wil me naast moeder ook wel eens terug vrouw voelen.. Ben wel toe aan een lieve man, met of zonder kinderen, om weer wat dingen samen te kunnen doen..

Ben jij de man die wel toe is aan het gezinsleven en een serieuze relatie? Laten we dan eens iets gaan eten of gaan drinken  en als het dan klikt??? wie weet wat er meer kan volgen... Tot binnenkort?! x

06-05-14

Omasex de nieuwe hype onder de jongeren die gratis willen neuken

omasex

hey gasten!! Ook zin in hete momenten, misschien eens wat meer experimenteren en fantaseren , een trio, sex met een oma en wie weet wat nog meer :-) 
Bij mij zit je goed, bekijk gerust al mijn geile profielfoto's en fantaseer maar dat jij het bent die daar tussen mijn geweldige D-cup ligt of me eens voelt... gelijk waar!

Omasex is de nieuwe beleving voor jongere mannen! welke gast wil nu niet zijn stiel leren op een rijpere, meer ervaren vrouw, die je goed weet te soineren en veel geduld heeft, als je me begrijpt! 

Nog enkele formaliteiten voor de geïnteresseerden; ben een oma van 53 uit Antwerpen, heb een open relatie (en dat werkt voor ons allebei perfect!) heb donkerblond haar en bruine ogen en sta open voor vele dingen!

Wil echt graag eens een trio ervaren, zowel met 2mannen als nog een vrouw en man bij.. Dus koppels die zich geroepen voelen of 2 goede vrienden; laat me iets weten, als seks met een nog goed voorziene oma ook een van jou fantasieën is of wil je het gewoon eens meemaken; oma-seks rules!

ik hoor of voel je graag zo snel mogelijk. X