web counter

25-05-15

Getrouwde vrouw is het beu genegeerd te worden, wie wil de ondeugende milf in haar leren kennen?!

kloekelink.jpg

 

Je leest het goed, en ik trek het me niet meer aan! Ik ben een getrouwde vrouw van 39 jaar oud en vind mezelf daarbij wel nog te jong om als een bejaard koppel constant naast elkaar in de zetel te zitten. Ben het echt beu om genegeerd te worden door mijn man, niets te krijgen van affectie en altijd zielig en verdrietig in bed te moeten liggen! Vanaf nu breng ik er zelf verandering in en transformeer mezelf in een ondeugende milf! Wil jij daar van genieten??
 
Wat wil je verder van mij weten? Ik ben een getrouwde vrouw, ik rook en drink ook al eens graag een glaasje wijn.. Ik heb een paar tattoo's en een piercing, die mag je eens zoeken! Mijn hobby's zal ik je wel eens verklappen, maar doen er op dit moment niet toe.. Het enige dat voor jou interessant is dat deze ondeugende milf ver wil gaan! Letterlijk en figuurlijk.. Het maakt niet ut waar je woont, ik ben bereid om een beetje te reizen! Het maakt me ook niet uit wat mijn man denkt over het feit dat ik een ganse nacht niet ben thuis gekomen.. IK wil geneukt worden!! Niets anders meer, heb lang genoeg de getrouwde vrouw geweest.. Nu brengen we er wat nodige verandering in; Een ondeugende milf wordt niet genegeerd, integendeel.. Je zal me niet kunnen negeren.. Ik wil alles wat ik de laatste jaren tekort kwam aan sex inhalen. En als jij het me niet geeft doet iemand anders het wel.. De keuze is aan jou om me te komen neuken.; Wees er snel bij!
 
Met een beetje geluk komt er snel verandering in mijn, nu zo triestige, situatie.. Komaan waar wacht je nog op? Je hoeft geen wonderbaarlijke dingen te doen.. Ik wil enkel wat aandacht en deftige seks krijgen, maar een ondeugende milf heeft wel nog iets in petto voor jou ook.. Gewoon doen mannen!

 

Commentaren

Halo mooie en liefen dame ik ben pascal 33 jaar nederlander Zoek een gezelschap vrouwtje om leuke en spannende dingen mee tedoen wilde sex en en veel passie en romatice gewoon lekker hard neuken ik zou jou graag een wilde avond bezorgen ik heb veel ervaring en heb een leuke en liefe uitstraaling veel liefs pascalXxx

Gepost door: pascal alberto | 26-05-15

Reageren op dit commentaar

Heey lekker ding. Wat ben jij heet net zoals ik. Wanneer spreken we af? Ik wil je heel graag !!
Laat me iets weten. 0470 89 18 06
Groetjes steven
27j.lief.hygiene.sportief.goed uitzien. Kortom alles wat je zoekt.

Gepost door: steven | 26-05-15

Reageren op dit commentaar

Hallo toffe dame, ik wil wel samen met jou genieten van erotiek. Ik kom wel naar je toe (Leuven/Brussel). Ik ben van dezelfde leeftijd en sportief gebouwd. Interesse? stuur maar een mailtje. Grtjes, C.

Gepost door: Carl | 27-05-15

Reageren op dit commentaar

Hallo, ik ben Dieter en heb het altijd al wel eens willen doen met een oudere vrouw, ik woon in mechelen en doe Rugby. Contacteer me als u geinteresseerd bent.

Gepost door: Dieter | 01-06-15

Reageren op dit commentaar

heyyy sgatt

Gepost door: anto | 05-06-15

Reageren op dit commentaar

Hei lekker dier stuur of bel me zeker 0494 32 16 23

Gepost door: Robin | 06-06-15

Reageren op dit commentaar

Ik wil , kan je ontvangen ?

Gepost door: WantYou | 26-11-15

Reageren op dit commentaar

haay, ik ben een jongeman van 20 die jouw terug jong wilt laten voelen. Als je me contacteert op 0487454818 kan dat ervan komen ;) ik zal je alle aandacht geven die een vrouw zoals jouw verdient en nog meer :)

Gepost door: fredaster | 27-12-15

Reageren op dit commentaar

ik ben een getrouwde man van 48j ik wil u wel eens verwennen.
Als je zin hebt je kan me bereiken op pieter7890@hotmail.com

Gepost door: pieter | 30-12-15

Reageren op dit commentaar

Hallo Ben man van 40 kortrijk

Gepost door: Marino | 21-01-16

Reageren op dit commentaar

0473796675

Gepost door: Marino | 21-01-16

Reageren op dit commentaar

Ik ben knap en ik wil je beffen tot je flauwvalt. Mijn droom is om een negerinnetje te ...... Ik ben 42

Gepost door: Je bedgenot | 01-02-16

Reageren op dit commentaar

hey leuke dame,in dezelfde situatie verkerend;lijkt me leuk om eens kennis te maken.Mail me via bwfc2@hotmail.com en we zien waar we uitkomen...tot dadelijk

Gepost door: johan | 05-02-16

Reageren op dit commentaar

Snapchat kehe15

Gepost door: Kevin | 18-10-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.