web counter

26-02-16

Ook op zoek naar meer dan een date alleen? we kunnen samen experimenteren

Haai! Gho, ja, ik ben overhaalt door vriendinnen om hier eens op zoek te gaan naar een vriendje, of al gewoon een leuke jongen leren kennen lijkt mij al genoeg. Maar om dat te doen slagen denk ik dat je een goed profiel moet aanmaken, en daar ben ik nu net niet zo goed in. Vind wel mijn profielfoto geslaagd, dat ben ik nu eens compleet! Iedereen kan zich hier aanmelden, kei gemakkelijk dus, en ook iedereen mag hierop reageren; jongens en meisjes, waarom niet. Als jonge meid hoor je nu eenmaal te experimenteren! En dat is wel iets dat ik wil doen; experimenteren. Ik ben een jonge meid van tweeëntwintig en woon in Oost-Vlaanderen ( Sleidinge) Daar valt niet echt veel te beleven, dus laten we maar gewoon ergens cool afspreken ;-) Heb zeker al wat relaties gehad, maar werd die meestal beu na enkele weken, vandaar nu het experimenteren, wie weet?! Ben wel op zoek naar meer dan een date, wil wel iets vast..

Een jongen? of een meisje? Ik ben er nog niet helemaal uit, als jonge meid wil je toch wat experimenteren?

Wat wil je nog weten van mij? Mijn hobby's; Niet veel bijzonder, hou wel van verschillende stylen muziek, van dieren ( logisch toch, zo schattig en lief!) oude tekenfilms zoals road runner of Tom&Jerry, maar niet de nieuwe uitgaves, die computer geanimeerde brol van tegenwoordig kan ik niet zien! Ik hou eigenlijk echt wel van retro, op zoveel gebieden. Mijn stijl gaat zeker ook die kant op. Ik ben een jonge meid met een retro stijl lol! Mijn bruin/zwarte haren lenen zich er ook goed toe. Verder heb ik bruine ogen en ben slank gebouwd, heb verschillende piercings en tattoo's, hoort allemaal bij dat experimenteren :-) Ben jij een lief/lieve, grappige en spontane jongen of meisje dat zichzelf durft zijn en wil jij ook wat experimenteren met een jonge meid? Kom maar op dan en stuur me jouw gegevens! Tot binnenkort. XXX

foto001

14-04-15

Geile jonge meid heeft vele kinky fantasietjes, double penetration is er en van.. Jij nog ideeen?

double penetration met jonge meid

Hey iedereen! Denk hier wel iemand tegen te komen die dezelfde ideeen heeft dan ik, een beetje kinky maar vooral over sex! Ik ben een 19 jarige geile jonge meid die aan niets anders kan denken.. Ik hou van neuken en alles dat erbij hoort.. Heb al een beetje ervaring met kinky sex maar er is nog zoveel om te ontdekken en te beleven! Ik hoop een toffe gast te vinden (of twee) die er hetzelfde over denkt!
 
Ben misschien nog jong, maar ik weet wel dat ik nog veel wil ontdekken, ik wil mijn grenzen verleggen en vooral het avontuur aangaan om altijd JA te zeggen tegen elke uitdaging die er komt! Ben een geile jonge meid uit Oostende (West-Vlaanderen) met donkerblonde haren en blauwe ogen, zoals er zovelen zijn denk ik.. Maar ik kijk ook graag naar sexfilms en zo ontdek ik altijd nieuwe dingen die ik dan ook wil uitproberen natuurlijk! Daar heb ik double penetration gezien en sta echt te popelen om dat eens te proberen! Lijkt me echt super geil om dat eens te doen.. Maar daarvoor heb ik natuurlijk een leuke jongen voor nodig die hetzelfde wil als ik, open staan voor alles en alles eens willen proberen! Ik zou graag neuken met één man of zelfs twee mannen om toch al een trio en die double penetration te proberen, dat is echt een van mijn fantasieën.. Voor een geile jonge meid een droom die werkelijkheid kan worden! Heb jij ook geile fantasieën? Ik sta er allemaal voor open.. Wel altijd safe natuurlijk, dat spreekt voor zich!
 
Klinkt dit allemaal  als een feest in je oren? wil jij samen met mij dit kinky avontuur aangaan en samen vele leuke en geile fantasieën waarmaken? Ik kijk echt uit naar de reacties die ik ga krijgen! Dus mannen, ben jij en avonturier die een geile jonge meid haar fantasie wil gunnen nl; double penetration? Ik ga er dan ook voor om al jou fantasieën war te maken! Nog een kleine melding, ik ben wel een rokeer, zeg het liever, ook al maakt het niet veel uit.. Tot binnenkort?  

11-10-14

Speelse en ervaren Milf is wel toe aan een nieuwe uitdaging, jij misschien?

thekela.jpg

Bedankt om even verder te kijken! Blij dat mijn profielfoto je aandacht kon trekken, en hopelijk kan ik je overtuigen om mij je aandacht ook echt te geven! Mijn naam is Thekela,  ben wel een alleenstaande mama, maar je kan dat ook zien als een ervaren Milf, die al je dromen we wil waarmaken.; Ben ook heel nieuwsgierig naar nog zoveel dingen en wil dus opzoek gaan naar de geschikte man om al die dingen eens uit te proberen samen! Beginnen we met een boek misschien.. Wat dacht je van de Kamasutra?!  

Ja ik ben misschien wel wat direct, maar op een bepaalde leeftijd wind je er gewoon geen doekjes meer om.. Ben nu 43 en ben alleenstaande mama van twee puberende tieners.. het is alle dagen bijna een gevecht om de dag door te komen, ik kan blijkbaar niets goed meer doen voor die twee pubers, ik doe mijn best maar hectisch is nog een understatement! Vandaar mijn zoektocht nu naar iets ontspannend of iemand die me wel eens weet te apprecieren.. Zoals ik al zei, ben een ervaren Milf,  ben groot en slank gebouwd, heb korte blond haren en bruine ogen.. En ben wel toe aan een nieuwe uitdaging.. Ik zal toch nog een tijdje alleenstaande mama blijven maar wil wel al de stap zetten naar nieuwe ontmoetingen.. en nieuwe dingen om uit te proberen.. Een rollenspel of enkele gewaagde standjes uit de Kamasutra.. Jij mag kiezen!  

Kies je voor de ervaren Milf die zelf nog nieuwe uitdagingen aangaat? of de lieve alleenstaande mama die echt wel wat ontspanning kan gebruiken en er beslist even tussenuit wil! Doordat er geen regeling is met mijn  ex zijn de "kinderen" altijd bij mij, ontvangen is voor mij dus onmogelijk maar ik kan me zeker verplaatsen en ben zeker dat we wel een geschikt moment zullen vinden om op ontdekking te gaan.. tot binnenkort!